Όροι και προϋποθέσεις

  Η εταιρεία Intelysis NetMind Srl ενημερώνει τους πελάτες/χρήστες της ιστοσελίδας και του ηλεκτρονικού της καταστήματος ότι, επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα, βάσει του Ν. 2472/1997 και των σχετικών τροποποιήσεων του.
  Ο επισκέπτης της ιστοσελίδας HydroTech μπορεί να περιηγηθεί στο ηλεκτρονικό κατάστημα χωρίς να δώσει οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία.
  Η HydroTech χρειάζεται μόνο τα τυπικά σας στοιχεία, για την ομαλή ολοκλήρωση μίας συναλλαγής. Η εταιρεία μας κάνει χρήση των προσωπικών στοιχείων των πελατών της για τους παρακάτω λόγους:

  • Παράδοση προϊόντων στον χώρο που θα επιλέξετε.
  • Ικανοποίηση απαιτήσεων σχετικά με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της εταιρείας μας
  • Εγγραφή μέλους στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Αυτό σημαίνει πρόσβαση σε παλαιότερες παραγγελίες, ενημέρωση σε προϊόντα που εσείς επιλέγετε, αλλαγή προσωπικών στοιχείων και κωδικού πρόσβασης.
  • Ενημέρωση σχετικά με νέες προσφορές και προϊόντα, εφόσον είστε μέλος της ιστοσελίδας μας (ανα πάσα στιγμή μπορείτε να διαγραφείτε από την λίστα αυτή).

  Σε καμία περίπτωση η ιστοσελίδα της HydroTech δεν διακινεί προσωπικά σας στοιχεία σε τρίτους (σύμφωνα με το άρθρο 11 ν.- 2472/1997).

  Σε καμία περίπτωση δεν πουλάει ή ενοικιάζει προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους. Τα στοιχεία αυτά χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από την HydroTech για βελτίωση υπηρεσιών και εξυπηρέτησης.
  Εξαίρεση αποτελεί η περίπτωση που οι συγκεκριμένες πληροφορίες ζητηθούν με δικαστική απόφαση από όργανα του Νόμου. Μπορείτε να ελέγχετε τα προσωπικά σας δεδομένα πηγαίνοντας “Ο λογαριασμός μου”. Από εκεί μπορείτε να προβείτε σε αλλαγές στα στοιχεία σας. Εάν επιθυμείτε διαγραφή των προσωπικών σας στοιχείων δεν έχετε παρά να ενημερώσετε την εταιρεία μας.

  Προσωπική ασφάλεια είναι το password που δίνετε όταν γίνεστε μέλος του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Για να παρουσιάσουμε οποιοδήποτε προσωπικό σας στοιχείο θα πρέπει πρώτα να δοθεί το email χρήστη και το password. Για το λόγο αυτό, τα στοιχεία αυτά δεν πρέπει να εκτεθούν σε χέρια τρίτων.

  Η ιστοσελίδα HydroTech.com.gr διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων κατόπιν ενημέρωσης των επισκεπτών, χρηστών και πελατών μέσα στο υπάρχων ή και ενδεχόμενο νομικό πλαίσιο. Εάν κάποιος επισκέπτης, δε συμφωνεί με τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται στο παρόν οφείλει να μη χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρία μας μέσα από το ηλεκτρονικό της κατάστημα (eshop.HydroTech.com.gr).

  Η χρήση της ιστοσελίδας γίνεται με αποκλειστική ευθύνη του επισκέπτη- πελάτη. Δεν ευθυνόμαστε για την κακόβουλη επέμβαση τρίτων.

  Οι επισκέπτες της ιστοσελίδας δεσμεύονται ότι δεν θα βλάψουν τρίτους με κακόβουλη χρήση της ιστοσελίδας και πως δεν θα παραβιάσουν τα προσωπικά τους δεδομένα.